Uppdatera Till Senaste Versionen Av Windows 10

Systemuppdateringar orsakar vanligtvis inte någon förlust av dina filer. För att undvika att något oväntat händer bör du dock säkerhetskopiera viktiga filer till en extern enhet innan uppdateringen.

  • Under rullgardinsmenyn vid namn “Välj nedladdning” så väljer du Windows 11.
  • Windows 10 kommer med en smart inställning att inte hämta några automatiska uppdateringar om man använder en begränsad uppkoppling.
  • Om du jobbar hemifrån fungerar uppdateringen bäst om du INTE är kopplad till VPN.

Windowsuppdateringar är viktiga för din Windowsinstallation på många olika sätt. Windowsuppdateringar kan lösa specifika problem med Windows, ge skydd mot skadliga attacker eller lägga till ny funktionalitet i operativsystemet. Erbjudandet om gratis uppgradering har inte något specifikt slutdatum för behöriga system.

Datorn kopplas upp till Microsofts webbsida och letar efter senaste uppdateringar, och bink2w64.dll saknas i win7 om den hittar några uppdateringar som datorn behöver visas dessa i en lista som på bilden nedan. Det finns två sätt som du kan göra för att få ner senaste uppdateringen manuellt. Antingen laddar du ner enbart den senaste uppdateringen via Microsofts hemsida eller laddar du ner hela Windows 10 på nytt och kör uppdateringen via den. Din dator blir hindrad av uppdateringen av någon anledning så i bästa fall kan det vara en god idé att avvakta tills uppdateringen går igenom automatiskt. Därefter går du in på inställningarna på datorn och öppnar Uppdateringar och säkerhet, och sedan klickar du på alternativet Windows Insider Program i vänstermenyn. Därefter följer du instruktionerna för att aktivera betaversionen av operativsystemet på datorn.

Saker Du Måste Veta Om Satechi 165w Usb

Aktivitetsfältet längst ned i bild har centrerats, och startmenyn har genomgått en ordentlig transformation. Genom att gå med i Windows Insider kan du redan i dag ladda ner en betaversion av Windows 11. Vi erbjuder telefonsupport och rikstäckande teknisk support i hemmet, med RUT-avdrag, och på arbetsplatsen. Microsoft kommer så småningom att visa reklam i startmenyn. Den som uppgraderar kan gå tillbaka till föregående Windows-version. Spara mitt namn, min e-postadress och webbplats i denna webbläsare till nästa gång jag skriver en kommentar.

Stäng Av Datorn På Bästa Sätt

Genom att göra denna inställning meddelar datorn när uppdateringar finns och du får klicka på en knapp för att uppdateringarna ska börja laddas ned. Du slipper bli störd under arbetemed en trög dator .

De senaste uppdateringarna av Windows har dessutom varit så små att behovet ifrågasatts med tanke på det förenade uppdateringsjobbet. Konkurrerande operativsystem som Mac OS, IOS och Android klarar sig också med en funktionsuppdatering per år. Då borde även Windows, det i sällskapet äldsta operativsystemet, göra det. Microsoft-kännaren Mary Jo Foley har fått indikationer på att Microsoft planerar att löpa linan ut och rent av sänka uppdateringstakten till en gång per år.